Over ons

Residentie Caulus wil de Kaulillenaren de kans bieden om hun levensfase van bejaardheid te beleven in hun eigen dorpsgemeenschap. De assistentiewoningen bevinden zich op de ideale locatie, midden in Kaulille, waar alle noodzakelijke voorzieningen voorhanden zijn. De moderne en warme uitstraling van Caulus geeft bewoners meteen een ‘thuisgevoel’. Maar bovenal genieten ze van het contact met hun medebewoners en geeft het hen een veilig gevoel dat er altijd iemand in de buurt is.

Residentie Caulus heeft een overeenkomst met woonzorgcentrum De Voorzienigheid voor de uitbating van de assistentiewoningen. Wanneer u tijdelijk of permanent meer zorg nodig heeft, organiseert de woonassistent samen met u of uw mantelzorger de nodige crisis- of overbruggingszorg. U kan bij de woonassistent terecht voor alle mogelijke problemen of vragen die u heeft over wonen en zorg. Door middel van deze zorgbegeleiding kunnen de bewoners langer zelfstandig blijven wonen en genieten van een zorgeloze, oude dag.

De residentie beschikt over een gezellige gemeenschappelijke ruimte waar de bewoners mekaar kunnen ontmoeten en activiteiten kunnen organiseren. Bij mooi weer kunnen de bewoners genieten op het terras in een mooie omgeving.