Ons Team

avatar

Dhr. Marc Voets

Directeur WZC De Voorzienigheid Bocholt

Wij willen de Kaulillenaren de kans bieden om hun levensfase van bejaardheid geïntegreerd in eigen dorpsgemeenschap te beleven. Assistentiewoningen bieden de kans om zo lang mogelijk autonoom te leven en dit in eigen dorp, de plek waar ze zich thuisvoelen. Door middel van zorgbegeleiding en zorggarantie kunnen de bewoners zelfstandig blijven wonen en genieten van een zorgeloze, oude dag.

avatar

Mevr. Annick Ercken

Mevr. Jaklien Goijens

Sociale dienst / Woonassistenten

De ideale locatie, midden in Kaulille, alsook alle noodzakelijke voorzieningen zijn enkele van de grootste troeven van Caulus. De moderne en warme uitstraling van Caulus geeft bewoners meteen een ‘thuisgevoel’. Maar bovenal, genieten ze van het contact met hun medebewoners en geeft het hen een veilig gevoel dat er altijd iemand in de buurt is. Wij zorgen dan ook graag dat alles goed geregeld is en ze vooral kunnen genieten van hun nieuwe ‘thuis’.

avatar

Mevr. Eline Vanhelden

Woonassistent

Op de planning staan de wekelijkse activiteiten die we samen organiseren. Deze brengen de bewoners bij elkaar. De gemeenschappelijke ruimte is de ideale plek voor een koffie, het lezen van de krant of een boek, een praatje met de buur of een spelletje met familie of bewoners. Ook buiten is alles voorzien om te genieten van de omgeving en georganiseerde activiteiten.